Velkomstfolder opstalder

Velkommen som ny opstalder på FYR

Om Fyens Rideklub

Fyens Rideklub (FYR) er den fjerde ældste rideklub i Danbark. Vi har mere end 300 medlemmer, og de spænder lige fra miniputter, der aldrig har siddet på en hest, til deltagere i nationale og internatione mesterskaber.


FYR er medlem af Dansk Ride Forbund (DRF), hvilket bl.a. betyder, at vi har adgang til rideforbundets uddannelses- og kursustilbud, og at vores ryttere kan deltage i stævner i alle andre klubber under DRF. 


Den grund, FYR ligger på, er ejet af Odense Kommune, men Den Selvejende Institution Tarupgård (DSI) ejer bygningerne.


Rideskolens drift er i hænderne på Forretningsudvalget (FU), som vælges på den årlige generalforsamling. 

Inkluderet i opstaldningen

Når du har din hest opstaldet på FYR er følgende inkluderet i prisen: krybbefoder tre gange dagligt, wrap, strøelse i form af piller, gødningsprøve to gange om året og en vask pr. hest pr. måned i staldens vaskemaskine. 


Når din hest ankommer på FYR, så tag en snak med vores staldmester om en periode med gradvis tilvænning til FYRs foder, om foldordning og hvad der ellers måtte være behov for. 

Faciliteter

Fyens Rideklub har stald med plads til 70 heste, og faciliteter som to vandspiltove, solarium og skridtbånd. Som opstalder kan du frit benytte disse. 


Dine ting opbevarer du i aflåst og videoovervåget sadel/ skabsrum, og der er både toilet og omklædning i stalden. 


Ridningen foregår i en af vores tre ridehaller eller på den store udendørsbane. I rotunden kan du med fordel longere, og din hest har glæde af 14 jordfolde, 15 græsfolde og fire fællesfolde. Dertil kommer opvarmet cafeeria, vaskemaskine og trailerparkering. Se siden faciliteter for flere detaljer.

Undervisning

Som opstalder har du både mulighed for at ride i elevskolen og for at modtage privat undervisning af beridere udefra - dog kun når disse er hyret ind af FYR. Læs mere om dine muligheder under Elevskolen og Privat undervisning.  

Ved ulykker og tyveri

Ring altid 112 i tilfælde af akutte ulykker. Alle færdes altid på FYR på eget ansvar. Vi forventer at alle ryttere tegner egen ulykkesforsikring, men FYR er medlem af Falck, hvilket betyder, at vi har sygetransport, hvis uheldet skulle være ude. Desuden finder du førstehjælpekasser i stalden, i Hal 2 og i cafeteriaet. Endelig opfordrer vi alle, der opbevarer ejendele i stalden til at tegne en indboforsikring, der dækker disse. 

Åbningstider

Stalden er åben fra 7 - 21.30 mandag, onsdag. og fredag. Tirsdag og torsdag hedder det 7-22 og weekender og helligdage er det 7-19.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til andet, er du velkommen til at tage fat i vores staldmester eller skrive til kontoret. Du finder info på kontaktsiden.


Sørg endelig for at melde dig ind i facebookgruppen Opstaldere Fyens Rideklub, hvor vi hjælper hinanden og kommunikerer om dagligdagen i stalden.