Udvalg

Fyens Rideklub

Tarupgårdsvej 3

5210 Odense NV

Tlf: 66 17 88 50

Mail: kontor@fyensrideklub.dk

Udvalg

Fyens Rideklub har valgt at organisere sig med nedenstående udvalg:

Der kan altid bruges ekstra kræfter i alle udvalg, så har du lyst til at give en hånd med i et af udvalgene, så kontakt udvalgsformanden.

Juniorudvalget:


Formand:

Ditte Michelsen

Tlf: 51 90 28 38

Medlemmer:

Michelle Gertsen

Bolette Hilbert Mortensen

Malene Bau

Juniormedlemmer:

Ida-Marie Højlund

Malou Sunding

Emma Vilshardt Eriksen
Opgaver:

Juniorudvalget står for arrangementer for børn og unge i Fyens Rideklub såvel elevryttere som private opstaldere. Eksempler på arrangementer kunne være: ridelejr, kreadag videoaften o. lign. Formålet med juniorudvalget er at sørge for både hesterelaterede og sociale arrangementer for klubbens børn og unge således at der er en god klubånd og mulighed for dygtiggørelse og samvær på tværs af klubbens medlemmer.

Sportsudvalget:


Formand:

Kamilla Trane Bonnez

Mail:kamilla_trane_b@hotmail.com

Medlemmer:

Torben Simonsen

Katja Vikkelsøe Olsen

Astrid Schou Gjaldbæk

Opgaver:

Udvalget står for at planlægge og arrangere stævner. Herunder: Søge om stævne terminer (stævne datoer) Ansøge proportioner. Finde dommer samt kommunikere ud til dem. Hente stævnet ned, sætte tilmeldingerne ind og evt rettelser i klasserne. Lave tidsplan. Kommunikere antal klasser til sponsorudvalget. Holde øje med betalinger, lave ændringer under stævnet, afregne med div officials. Arrangere præmieoverrækkelser. Lave oversigt med afregninger til rytter. Afslutte stævnet.

Sponsorudvalget:


Formand:

Charlotte Nielsen

Tlf: 53 63 36 18

Medlemmer:

Laura Christoffersen

Pia Dreyer

Opgaver:

I vores udvalg har vi to opgaveområder. Vi skal skaffe sponsorgaver til vores stævner og vi skal sælge reklame-skilte-plads i vores to ridehuse. Vi har pt. aftaler med samtlige rideudstyrsbutikker i Odense og afhenter gaver to gange årligt, ligeledes har vi aftaler med en del butikker i Tarup-centret. Mht. skiltene så binder firmaerne sig for et år ad gangen, de skal derfor kontaktes årligt.I vores udvalg er der plads til nye ideer, der kan hjælpe os med, at der kommer penge i FYR-kassen.Pt. er der to faste medlemmer i udvalget, men har nogen en sponsor-ide de gerne vil føre ud i livet, så er de mere end velkomne, bare lige snak med os om det, så vi ikke kommer til at kontakte samme firma flere gange.

Cafeteriaudvalget:


Formand:

Anette Sunding

Tlf:

Medlemmer:

Line Kiilerich

Charlotte Borg Beck

Lisbeth Søgaard

Opgaver:

Cafeteriaudvalget sørger for indkøb og menu udvalg i cafeteriet på FYR. Sørger for at der er mandskab på i alle timerne ved stævner, samt oprydning og rengøring af køkkenet

Materialeudvalget:


Formand:

Dan Eriksen

Tlf: 40 10 44 15

Medlemmer:

Carsten Sunding

Morten Kristiansen

Opgaver:

Materialeudvalget står for arbejdsdage 2-3 gange om året på FYR og hjælper til i hverdagen med småreparationer og lignende.

Fyens Rideklub       

Tarupgårdsvej 3

5210 Odense NV

Mail:kontor@fyensrideklub.dk

Tlf: 66 17 88 50

Telefontid torsdag kl.12-14