Ryttermærker

Ryttermærker/ Intromærker

Ryttermærker:

Der afholdes ryttermærkekurser ca. hver halve år på FYR.

Kurserne består af et antal lektioner, der både er teoretiske og praktiske, og afsluttes med en prøve med ekstern dommer.

Der skal min. være 6 deltager pr. hold for at kurset oprettes. Der kan max. være 10 deltager pr. hold.

Underviser: Bolette Hilbert Mortensen, mail: Bolettehilbert@hotmail.com

Du kan læse mere om, hvad der undervises i på ryttermærker 1-5 på nedestående link.

På FYR er ryttermærke 1 og 2 et krav for at have part.

Efterårets kurser er allerede fuldt booket, men det forventes at der allerede kommer nye kurser i starten af 2020.

Når der er nye kurser, vil det blive annonceret her og på facebook gruppen: "medlemmer af FYR".

Intromærker:

Intromærker er et nyt tiltag fra Dansk Rideforbund, der er målrettet de små og urutinerede rytter.

På FYR tilbyder vi intromærker fra sommeren 2019 til miniput og bobbelholdene.

Rytteren skal købe et pas, hvori der er 20 øvelser. Træningen indgår i den almindelige rideundervisning og det er underviseren der skriver i passet efterhånden som øvelserne gennemføres.

Pris for pas: 30,- kr.

Link til mere information om ryttermærker og intromærker.